Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édes lázmérés

2012.03.21. 18:30 felhasznalo

Betegség esetén ez nálunk az egyik legnagyobb súrlódást kiváltó tevékenység: fiam, nincs mese, lázat kell mérni. Mert nehogymár, az hideg, ne tedd a hónom alá, és a digitális meg vacak, és nem jól volt bent, és nem csipog, és most mivan? Amíg meg pici volt, addig sírás, mert igen, végbélben mértük.

Dano Su és Young Lee Kim lázmérőjével azt hiszem, könnyebb dolgom lenne. Mert nyalókára emlékeztet, a neve is az: da lollipop, a büdös kölök meg imádja a nyalókát - a tiltott gyümölcs ugye, mindig sokkal édesebbnek tűnik.  De csak emlékeztet, nem édesség egyébként, szóval még a gyomorpanaszokkal senyvedő csemeték testhőjét is megmérhetnénk vele, ha végre koncepció helyett gyártósorra is kerülne. Bár azon vitázhatnánk, hogy vajon 39 fokos lázzal tényleg kórházba kell-e vinni a gyereket...

Forrás: Yanko Design

2 komment

Címkék: kiegészítő gyerek kórház egészség gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr734331171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2012.03.21. 21:31:02

akinek popsiban kell, annak ez nem alternatíva, aki meg kinőtt a popsis kínlódásból azzal meg meg lehet értetni.
Ráadásul ha nem is valódi nyalóka, akkor max első esetben átvágható a gyerek.
Nem mellesleg anyaként a szőr feláll a hátamon amikor a gyereknek édesség-, vagy játékmarketinggel próbálnak bármit "megetetni.

Itt jegyezném meg, h kézzel nagy pontossággal megmondható, h mennyire lázas, a századfokok meg csak valamiért a mi kultúránkban fontosak.

De úgy is én vagyok errefelé a fő fanyalgó :-)

sorica123 (törölt) 2012.03.24. 12:25:05

@létezőnick: ez csak egy design-poén, nincs az a gyerek, aki kétszer egymás után bevenné, hogy az igazi nyalóka, és azé az se egy nagyon agyas szülő, aki ilyesmivel traktálja a kölköt (értsd: rendszeresen, mint bevett nevelési módszer). Mondjuk az én gyerekkoromban egyáltalán nem mértünk nyelv alatt, azt a higanyos vackot senki nem merte a számba rakni. Nem kellett sokat mérni bármit is mondjuk.
süti beállítások módosítása