Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Művészi hacukák

2012.03.27. 08:22 felhasznalo

Ha már a gyerekszoba falaira szépséges és művészi alkotásokat pakoltunk fel, nem baj, ha fordítunk egy kis gondot a gyerek ruhatárára is. Mert azon is elfér simán a művészet, és még jól is áll a gyereknek, abban hiba nem lehet. A dán Soft Gallery hacukái például megbízhatóan hozzák ezt a vonalat. A lágyan csengő cégnév mögött Tine Holt Mřller tervező és divatfotós, valamint Barbara Hvidt tervező bújnak meg.

És bár nálunk még nem kaphatók a ruháik, azért érdemes megnézegetni, milyen egyedi, finom grafikákkal díszített csodadarabokkal várják a 2012-es tavaszi-nyári időszakot.  A visszafogott, franciákra jellemző alapszínekkel variáló textíliákon kecses vonalakkal jelennek meg a modern alkotások. Még baglyuk is van. És ha lehetne, én bizony kitenném őket képként is a falra.

 

 

 

 

 

Forrás: Soft Gallery

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ruha kollekció textil gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr774340123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása