Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Madárház a fénynek

2012.03.28. 09:46 szuperapu

A tavasz a fészekrakás időszaka, és bár a reggeli (hajnali) madárhangokat figyelve a madárház állítással már kicsit késésben vagyunk, azért még neki lehet állni fabrikálni egyet. És ha esetleg üresen marad, akkor át lehet alakítani lámpává. Ahogy azt az Etsy.com-on moderntreetopbaby kínálatában láttam. Lustábbak megvehetik.

Igazából persze a hozzá illő falfestés mellett mutat igazán jól....

 

Forrás: Etsy.com - moderntreetopbaby

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fény lámpa gyerekszoba etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr504345277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Design: Evolúció 2012.03.28. 13:04:12

"Nem lehet természettudományos gondolkodással gépet építeni, azután szentimentalizmussal - olyan primitív érzésekkel, mint önzés, kapzsiság, unalomvágy - vezetni. Ebből katasztrófa lesz, katasztrófa kell, hogy legyen. Ha emellett kitartunk, a hely...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása