Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Baglyos is és büszkeség is

2012.05.10. 08:36 felhasznalo

Szörényi Virág kétszeresen is elkápráztatott. Bélyegeket - meg hozzávaló borítékokat és pecsétet - tervezett egy iskolai projekt keretében a Fővárosi Állat- és Növénykert számára (továbbiakban Állatkert és kész), méghozzá igen jól sikerült szériát. Nyilvánvaló, hogy az összes kölök majd ilyenért rimánkodik a szülőknek a postán és az állatkertben, ha kapható lesz egyszer.

És én remélem, hogy kapható lesz, mert tetszik a forma, a grafika, a színvilág, meg a bagoly is. Büszkeség meg azért van, mert ritka, hogy magyar tervező munkáiról írnának a külföldi oldalak, ám Virágról már több helyen is említést tesznek - amivel az Állatkert is jól jár, azt hiszem.

A linkért köszönet Majának!

Forrás: Behance

1 komment

Címkék: design kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr174498973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.10. 15:17:26

Tényleg jók. A többi is :)
süti beállítások módosítása