Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bokán alul is tavaszodik

2012.05.11. 14:16 felhasznalo

Jó régen, de írtam már a See Kai Run cipőcskéiről szegény mostohatestvér blogunkon, a Gyerektrenden. Annyi változott azóta, hogy a See Kai Run belopta magát az én kisszívembe is, kár, hogy már kinőtt belőlük a gyerek, tutira rendelnék belőlük párat. Főleg ebből a tavaszi kollekcióból, ami igen erősre sikeredett.

Csodás színek és formák, jó kombinációk, érdekes részletek. A lánycipőkben most különösen bámulatos darabokat láttam a katalógusokban, de azt hiszem, ha fiam lenne, akkor sem esnék különösebben kétségbe, hogy találok-e vajon majd egy tetszetős darabot. Emellett pedig hozzák a szokott magas minőséget, jó kiképzést, minőségi alapanyagokat, jó kidolgozást. Szép ez a tavasz, ahogy elnézem.

Forrás: See Kai Run

3 komment

Címkék: tavasz gyerek cipő kollekció csecsebecse gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr704329492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2012.05.11. 14:48:15

Végre gyerek divat! Juhé! A gyerektrend már nem támad fel főnixként?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.05.12. 14:17:10

@AnnaPanni: Hát, úgy döntöttünk, hogy szépen összeolvasztjuk a kettőt - egyszerűen nem bírunk napi 6-8 posztot írni, hiába szeretnénk... De rendszeresen lesznek divattal kapcsolatos posztjaink - mert nyálcsorgatni mi is imádunk, meg egyébként is. És ha megnézed, van egy gyerektrend címkénk, az alatt már találsz jó párat.:)

Aztán, ha netán olyan nagy az érdeklődés, és időmilliomosok is leszünk hirtelen, akkor még minden lehetséges...

AnnaPanni 2012.05.15. 15:01:06

ez jó hír :) köszönöm
süti beállítások módosítása