Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ha lusta vagy levinni a MÉH-be

2012.06.08. 17:43 felhasznalo

Ami talán már nincs is, nem tudom. Valaminek lennie kell, mert a kölkök olykor nyomulnak papírgyűjtés címén, mindenesetre erre évente egyszer kerül sor kb., a család újságfogyasztása azonban - akarva-akaratlanul - ennél magasabb. Mert kapjuk a helyi ingyenes újságokat, ugye, ezekkel olykor teljesen meg is telik a postaláda. Annyit meg nem pucolok ablakot, hogy mind elhasználjam.

Szóval, ha van otthon Nektek is némi felesleges újságpapírotok, akkor itt az ideje, hogy ha már lusták vagytok összegyűjteni és leadni, legalább otthon felhasználjátok. Például csinálhatok belőlük a kölkökkel játszóházat, erődöt! Mert az minden gyereknek dukál. És mert nem is nehéz, ahogy a Modern Parents Messy Kids blogon elnéztem: csak az újság, cellux és tűzőgép kell hozzá. Nyilván nem lesz hosszú életű, de az meg kit érdekel, hetente kapunk mindenféle izét.

Forrás: Modern Parents Messy Kids

1 komment

Címkék: játék gyerek szülő kreativ idea öko játszóház recycle sk kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr654573773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása