Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Gratulálok

2012.06.21. 15:03 szuperapu

Az ajándékkísérő kártyák, vagy üdvözlőlapok nálam sosem tartoztak a respektált készségek közé, de most revideálni vagyok kénytelen korábbi álláspontomat. Már megint. Mentségemre legyen szólva hogy a Dear Deer Design és a mögötte megbújó Dan Leanio kreatív szakember hozzáadott némi plusz funkciót a siker érdekében. Konkrétan pofás kis ujjbábokat kreált a lapokból, a szöveget pedig a hátoldalra rejtette el. Vannak mókás mesefigurák, kalóz, jeti, marslakó vicces szövegekkel, és vannak híres emberek híres idézetekkel. Szerintem ügyes árukapcsolás, és több mint ügyes kivitelezés.

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

grat01.jpg

Forrás: Etsy.com - Dear Deer Design

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr104602817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása