Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állatból állat

2012.07.02. 13:29 szuperapu

A plüssök és azok rokonainak legjellemzőbb tulajdonsága, hogy szőrösek, vagy legalábbis a kültakarójuk a bolyhos és a selymes közötti tartományban van. A festett bőr ritka. De persze akad ilyen is a világháló mindent magában foglaló bőségszarujában.

Példának okáért a tajvani Züny 4 éve gyártja bőrből ezeket a furcsa hangulatú és furcsán leegyszerűsített jószágokat. Ráadásul ha akarom furcsa asszociációkkal és élhetnék - de nem fogok. Inkább kiemelném, hogy nekem bejönnek ezek a gömbölyded formák, és nem zavar az sem, hogy sokszor szemük sincs az állatoknak. A fanatikus állatvédőket persze biztos zavarja az anyaghasználat...

zuny01.jpg

zuny08.jpg

zuny03.jpg

zuny02.jpg

zuny05.jpg

zuny04.jpg

zuny07.jpg

zuny06.jpg

Forrás: Züny

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr974623816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása