Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Klasszikus, másképpen

2012.08.03. 15:38 szuperapu

Nem vagyok híve az öltöztessük kicsi felnőttnek a gyereket vonalnak, de azért néha én is elcsábulok. Persze ilyenkor olyan alaptézisekkel magyarázom a bizonyítványt, mint hogy a farmer kor- és nemfüggetlen. És a Mini Rodini kollekciója leginkább a farmer és póló klasszikus párosítására alapoz.

Persze pólók, szoknyák, leggingek és egyéb textíliák mintája az ami megfogott. Az, hogy a legkevésbé sem gyerekesek a minták, sőt a színek sem azok a megszokott élénkek és tiritarkák. (A pandás póló is csak látszólag lóg ki a sorból - az ugyanis sk színezhető.) És mindezek ellenére nem esnek át ló átellenes felére, ezek a darabok természetesnek hatnak a kiskorúakon.

mini03.jpg

mini03.jpg

mini03.jpg

mini03.jpg

Forrás: Mini Rodini

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek textil gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr464693632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása