Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A Mumoo’s és a Gyerekszoba a koraszülöttekért!

2012.12.12. 17:46 felhasznalo

Tudjuk már, hogy nem minden mumus félelmetes, sőt, vannak Mumoo’s-ok, akik kifejezetten tele vannak szeretettel. Különös tekintettel a legapróbbak iránt, akik – mivel korábban érkeztek a kelleténél – még sebezhetőbbek és érzékenyebbek az átlagnál. Karácsonykor pedig az a minimum, hogy szeretettel, odafigyeléssel fordulunk a legelesettebbek felé!

A Mumoo’s és a Gyerekszoba ezért most közös akciót indít!

A Mumoo’s egyedülálló Bastida kabátjaiból – amelyeket soha, de legalábbis csak nagyon sokára lehet kinőni, hiszen 6 hónapos kortól 3 éves korig hordható – felkínált egy csodás, csajos rózsaszín darabot. A kikiáltási ár: 10 000 Ft!

mumooskabat.jpg

Hogy a fiús mamák se maradjanak ki, felkínáltak egy hosszú ujjú body és póló alkotta szettet (56-98-os méretig, választható színben) is a kívánt méretben, melyet kifejezetten erre az alkalomra tervezett mintával láttak el! A minta nem véletlenül hasonlít egy teszthez, akinek korababája van, az tudja, miről beszélünk. A szett kikiáltási ára: 4 000 Ft!

mumoosszett.jpg

A kabátért és a szettért itt, a Gyerekszobán komment formájában lehet licitálni! Kérünk mindenkit, hogy a licitáló kommentekben jelezze azt is, melyik darabra licitál - kabát vagy szett.

A nyertes licitek összegét - értsd: a kabátra és a szettre érkezett legmagasabb licitek összegét - a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület kapja meg, akik nap mint nap a korababákért és az őket nevelő szülőkért dolgoznak!

A Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület tagjai civilek: olyan szülők, akik szintén koraszülött babát – vagy ma már gyermeket – nevelnek. Akik tudják, mit él át az a kismama, aki egy normális szülésre készülve egyszer csak ilyen helyzetben találja magát, akik tudják, mit jelent napokig-hetekig, sőt, akár hónapokig is remegve-reszketve ülni az inkubátor felett. Akik tudják, mit ér egyetlen ml tápszer vagy anyatej, és mit ér minden egyes nap, ami riasztás nélkül telik el.

Az Egyesületben tapasztalt és hozzáértő szülők segítenek azokon a szülőtársakon, akik még csak az út elején tartanak: hová fordulhatnak segítségért, információért, hogyan fejlesszék a babát, mit tehetnek azért, hogy a kicsi minél optimálisabban növekedhessen.

A licit 2012. december 20.-án éjfélig tart! A licitálók között – tekintet nélkül a licit nagyságára – kisorsolunk még egy meglepetést majd a Mumoo’s jóvoltából!

Csak akkor licitáljatok, ha komolyan gondoljátok a segítségnyújtást! Köszönjük előre is!

4 komment

Címkék: ruha jótékonyság baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr54961911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.12.14. 09:47:03

@G. Andrea: Nagyon köszönjük a licitet! Reméljük, hogy hamarosan azért jön több is!:)

Keszthelyi Virág 2012.12.17. 23:57:53

Szóval akkor body szetre 6.000 Ft-tal, kiskabátra 12.000 Ft-tal licitálnék!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.12.21. 16:43:26

Köszönjük a beérkezett liciteket!

@Keszthelyi Virág: Te lettél a nyertes! Küldenél elérhetőséget a Facebookon?
süti beállítások módosítása