Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyfadíszek gyerekszemmel

2012.12.17. 11:25 tibtün

Karácsony napján, mikor már minden ajándék szépen becsomagolva várja, hogy elfoglalja méltó helyét a Karácsonyfa alatt, és már a bejgli is kisült a sütőben, jöhet a fa díszítése. Nem tudom, kinél milyen szokások vannak érvényben, de nálunk úgy alakult, hogy a Karácsonyfát nem a Jézuska hozza, őt csak az ajándékok beszerzésével és leszállításával bíztuk meg. Mi együtt díszítünk a gyerekkel, idén kijelentette, hogy nemcsak a fa alatt, hanem a fán is kisautókat szeretne látni. 

Ha Nálatok is felmerülnének ehhez hasonló extra igények, még nem késő beszerezni néhány számukra is tetszetős darabot, a Butlers-t csak ajánlani tudom: díszek terén szinte minden gyermek érdeklődési körét lefedik. Én remek kisautós díszekre bukkantam ott, sőt több jármű is fellelhető a kínálatban: kis vonat és robogó is.

kisauto.jpg

robogo.jpg

Gondoltak a dinó rajongókra, tündérmese kedvelő kislányokra, és természetesen a klasszikus figurákkal, mint pl. télapóval, hóemberrel, és rénszarvassal is találkozhatunk.

dino.jpg

robot.jpg

tunder.jpg

mikulas.jpg

kotott-hoember.jpg

A kínálatából itt sem hiányozhatnak a baglyok, nekem ez a kötött pulcsira hajazó változat a kedvencem, olyan kis bölcs a smaragdzöld szemeivel.  

kotott-nagoly.jpg

bagoly.jpg

Forrás: Butlers

komment

Címkék: ünnep hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr294967889
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása