Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Beszélgetések a kétéves lányommal

2013.05.30. 09:16 felhasznalo

No nem az én párbeszédeimről van szó, nekem nem jutott volna ilyesmi eszembe. De tegnap rátaláltam a Youtube-on ConvosWith2YrOld videójára - akkor még csak egy volt, ki is tettem a Facebook oldalunkra -, mert neki eszébe jutott. Szerencsénkre.

A videók szellemi atyja és egyik szereplője egy apuka, akinek nyilván nem unalmasak a mindennapjai kétéves kislányával és annak dackorszakával. Az azóta már két publikált kisfilm az ő beszélgetéseiket dolgozza fel, de nem mindennapi formában: a videókon a kétéves kislányt egy meglett férfiember játssza el. Ez persze csak még tovább fokozza a dackorszakos gyerekkel folytatott párbeszédek abszurditását, legyen szó arról a helyzetről, hogy ki beszélhet és játszhat anyával, vagy arról, amikor a gyerek az éjszaka kellős közepén megjelenik a szülői hálóban és hatalmi harcba kezd szülőatyjával.

A helyzetek bármelyik szülőnek ismerősek lehetnek - nálunk is megvolt mindkét szituáció, és kíváncsian várom a következő kisfilmeket. Addig is: ENJOY!

Forrás: Youtube - ConvosWith2YrOld

Szólj hozzá!

Címkék: internet gyerek apa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr535333038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása