Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Víz alatt

2013.06.10. 14:30 felhasznalo

Nem, nem árvízezünk, de hát nyár van - reméljük, van -, és lassacskán elindul a család ide-oda a nagyvilágban pihenni egy-két hetet. Nos, ha netán akkora mázlista valaki, hogy tenger közelébe sikerül utaznia, és netán van egy olyan gyermeke, aki úszni még nem tud, ellenben hatalmas kíváncsisággal viseltet a vízben lakó élőlények iránt, az tegye össze a két kezét, hogy Jihye Kim, Eunoh Lee, Bokyung Kim és Eunjin Yi kitalálta az "Under the Sea" fantázianévre hallgató úszógumit.

Merthogy ez az alkalmatosság nemcsak a gyereket tartja fent a víz színén, de betekintést enged neki közben a víz alatti életbe is. Anélkül, hogy vissza kéne tartania a levegőt. Az úszógumi ugyanis fel van szerelve egy periszkóppal - mely ez esetben nem a víz fölé emelkedik, hanem a víz alá ereszkedik -, így a kölök biztonságban tudja lesni a halakat és egyéb tengeri herkentyűket.

Egy hiba van csak a dologban: az "Under the Sea" egyelőre csak koncepció, gyártásra még nem került. Pedig fix, hogy vennék.

underthesea1.jpg

underthesea2.jpg

Forrás: Uwofo

Szólj hozzá!

Címkék: játék biztonság gyerek nyár nyaralás úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr425351489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása