Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Google Maps-en már az Abszol Út is!

2013.07.05. 16:41 felhasznalo

Ha a kiskorú nagy Harry Potter-rajongó - és az olvasni tudók közül melyik nem az -, akkor most ültesd le a gép elé, töltsd be a Google Maps-et a forráson megjelölt linken, majd lépj hátra, és hagyd, hadd merüljön el kedvencei világában!

Mostantól ugyanis a Street View-val bejárható helyek listáján ott van a Harry Potter-filmek egyik helyszíne - természetesen a Warner Stúdiójában felépítve, de ez aztán végképp tök mellékes! -, az Abszol út. Be lehet lesni a boltokba, megnézhetitek kívülről a Gringotts Bankot, vagy a Weasley fivérek mókás boltját is. Jó szórakozást!

abszolut.jpg

Forrás: Google Maps

4 komment

Címkék: internet könyv gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr545392604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komplikato 2013.07.05. 19:09:58

Erről jut eszembe, nem volt hír róla, hogy lesz egy komplett HP park Angliában? Ahol mind a varázslóképző, mind pedig sok egyéb "helyszín" bejárható lesz? No persze jó pénzért.

kuvahara 2013.07.05. 20:15:23

Megvan. Harminc font a belépő.

Gaben182 2013.07.06. 11:46:12

www.wbstudiotour.co.uk

Itt van az a park. Elég húzós a beugró, de voltam ott pár hete és nagyon klassz. Pedig se nagy HP fan nem vagyok se gyerek, de tetszett :) Csak nem árt előre foglalni jegyet neten mert rengetegen mennek oda.
süti beállítások módosítása