Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játék a botokkal

2013.07.25. 16:13 felhasznalo

Hogy egy gyerek minden sétáról visz haza legalább egy botot, az nem is kérdés, alapvetés. De ha valaki úgy viszonyul a lakásban itt-ott felbukkanó botokkal szemben, mint én, vagyis gutaütés kerülgeti, mikor ismételten előkerül egy darab, akkor most figyeljen!

A Not Another Chair csapata ugyanis rájött, hogy néhány ügyes kis alkatrész segítségével ezek a bosszantó kis ágdarabok is remek játékok lehetnek - akárcsak a borosdugók -, gyanítom, hogy a gyerekeink fejében amúgy is azok. De a felnőtteket is megfogó verzió esetében sem kell mást tenni, mint néhány ügyesen kitalált fejet és végtagot, meg néhány gyorskötözőt egy jól megdizájnolt dobozba pakolni, majd ráírni: csak adj hozzá botot! A Stix segítségével végeredmény ilyen is lehet. Tuti, nem?

stix1.jpg

stix2.jpg

stix3.jpg

Forrás: Notcot

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek praktikus kreativ kert úton recycle sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr415395937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása