Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bagolytojás reggelire

2013.11.08. 14:45 szuperapu

A reggeli fontossága, főként gyerekkorban, vitathatatlan. A tojás fogyasztásáról már megoszlanak a vélemények, de tiszteletben tartva bárki és mindenki vallási, egészségügyi és világnézeti véleményét, én azon az állásponton vagyok, hogy a tojás jó, a tojás finom!

És akár vicces is lehet. Példának okáért a Fred & Friends alant látható készségeit használva. a baglyos a fejlécünkből kifolyólag kötelezően megemlítendő darab, de a halálfejes is megéri a pénzét, főleg, ha a kalózromantikára fogékony kiskorúval vagyunk a reggeli étkezésnél összezárva.

A témában véleményem szerint van még potenciál, kicsit kevesebb, mint a világban fellelhető eleddig felhasználatlan szilikon, úgyhogy izgatottan várom a portfólió bővülését...

eggs01.jpg

eggs01.jpg

eggs01.jpg

eggs01.jpg

eggs01.jpg

eggs01.jpg

Forrás: Fred & Friends

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr535620825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása