Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Felhős pad és társai

2013.11.11. 15:00 tibtün

A Wadaly tervezőpáros kezei alól igen pofás gyermekbútorok kerülnek ki: babaágy pelenkázóval kombinálva, házikó könyvespolc, hintaszék, felhőcskés gyerekpad, asztal székkel stb. Bútoraikat a fenntarthatóság jegyében felhasznált alapanyagokból készítik, természetes pácokkal látják el és mérgezőanyagoktól mentes ragasztót használnak. Az egyes darabok kérésre, a megrendelő igénye szerint nyerik el végső formájukat: lehetőség van a színek kiválasztására és nevek, minták gravírozásra is.

crib.jpg

toddler.jpg

8-480x199.jpg

rocking-chair.jpg

Ez az asztal és kisszék nagyobb gyerekeknek készült, az égre meredő ceruzák és a ceruzákra hajazó háttámla miatt aggódós szülőknek nem ajánlom. 

Wadaly-desk.jpg

house-shelving.jpg

storage-cubes (1).jpg

Forrás: Wadaly

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek ágy könyvespolc gyerekszoba íróasztal kiságy kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr425616004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása