Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába - Hercegnő piros bikiniben

2014.03.04. 08:55 tibtün

Britt-Marie Oskarsson, Svédországban élő grafikus sorszámozott és aláírásával ellátott nyomatai kis példányszámban készülnek. Printjeire a visszafogott színhasználat és a szellemesség jellemző, nagyfejű figurái arcán gyermeki ártatlanság és bájos naivitás tükröződik.

Nekem először a piros bikinit viselő hercegnőn akadt meg a szemem, utána találtam rá a csíkos pizsamát viselő nyuszira, a csokornyakkendős művésznőre és a tavaszt egy nagy ugrással köszöntő négylábúra. Falra velük egytől-egyig!

prinsessashopcopy.jpg

IMG_6966shop.jpg

artist_shop.jpg

IMG_0971_edited-1_kopia.jpg

pippishop.jpg

IMG_0680_copyinne_copyshop.jpg

 

Forrás: Britt-Marie Oskarsson

1 komment

Címkék: design kép gyerek fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr155826170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thx.alex 2014.03.04. 23:00:09

Gratula, az utolsó is elég durva, mintha kiette volna az egyedül lévő lány a háttérben középen lévő lány szívét. Tutti nem a saját gyerekének a szobájába teszi.
süti beállítások módosítása