Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színes terítékek

2008.03.13. 16:08 felhasznalo

A gyerekek kezébe porcelánt, üveget adni az étkezésnél rizikós. Főleg, ha a ded éppen kissé hisztérika, és laza mozdulattal sepri tisztára az előtte lévő területet. Vagy ha pont a hajigálós korszakát éli, amikor a legnagyobb móka számára az, hogy mindent ledob, majd elvárja, hogy te felszedd. Már ami marad belőle. Épp ezért istenáldása tud lenni, ha van a konyhaszekrényben néhány melanin, vagy egyéb műanyag alapú tányér, pohár.

Ezeket aztán nyűheti a kölök, nem tud bennük komoly kárt tenni. Igen, fontos, hogy az étkezéshez használt edények és eszközök ne tartalmazzanak mérgező anyagokat, de erre már direkt figyelnek a gyerekekre specializálódott készítők.

És még egy műanyag teríték is lehet szép. Lehet stílusos, vidám, kedves. Csak némi fantázia kell hozzá. Mondjuk, olyasféle, mint Jackie Shapiroé, aki a French Bull termékeit álmodja meg.

Forrás: French Bull

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha baba étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr12379252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása