Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A csoki már nem menő, sajtos adventi naptárat a gyereknek!

2016.11.30. 21:47 felhasznalo

Holnap már megnyithatják az apró kezek az adventi kalendárium első ablakát, ha ma este még nem is kerültek ki a kis csomagok, holnap reggelre már ott lesznek minden lakásban, ahol tartják ezt a hagyományt. Ja, amúgy az adventi kalendáriumok történetéről itt olvashattok, meg kb. 1000 féle ötletet gyűjtöttünk már nektek rá, hátha valaki eddig még nem, de most nagyon szeretne csinálni egyet a gyereknek.

És akkor most szeretnénk szólni azoknak, akik csokis adventi naptárral készültek a karácsonyi nagy visszaszámlálásra: sajnos, a csoki ideje lejárt, már nem trendi! Az új őrület az ablakok mögött a SAJT! Persze, szigorúan azoknak a gyerekeknek, akik nem laktózérzékenyek - bár ők bizonyos mennyiséget el tudnak tolerálni -, és nem is tejfehérje-érzékenyek. Plusz szeretik a sajtot, bár én még viszonylag kevés olyan gyereket láttam, aki ne szerette volna.

sajtadventinaptar1.jpg

sajtadventinaptar2.jpg

Persze, a sajtos adventi kalendárium alapjául egy klasszik - mondhatnám, hogy bóvli, de nem akarok ennyire sarkos lenni - csokis adventi naptár szolgál itt is. Csak hát az elszánt blogger, aki a So Wrong It's Nom blogot írja, kikapkodta belőle a csokikat, majd az azokat tároló helyekre apró, formára vágott sajtokat pakolt. Mindenféle sajtból.

sajtadventinaptar3.jpg

sajtadventinaptar4.jpg

Te melyik sajtfajtát kunyerálnád el a gyerektől belőle?

Forrás: So Wrong It's Nom

1 komment

Címkék: gyerek ünnep szülő karácsony kreativ idea étkezés hellókarácsony sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr2312013348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.12.02. 05:22:09

Marhaság az egész, meg meg is romlanak a francba.
süti beállítások módosítása