Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Amikor nem bűzlik a fejétől a hal

2017.06.12. 10:07 felhasznalo

Sőt. Kifejezetten gusztusos kis állatok Don Fisher - ki más? - halacskái és tengeri élőlényei. Olyanok, amikkel bátran meg lehet jelenni vízparton a horgászok között is, mert inkább hatalmas mosolyokat vált ki majd belőlük, nem a véres horgászösztönt.

donfisher1.jpg

donfisher2.jpg

Kollekciójából halásztuk ki a legjobb és legszebb halakat és tengeri herkentyűket, bár ilyen jó felhozatalból nem volt könnyű válogatni. A kézzel készült táskákban a gyerekek bárhová magukkal tudják vinni kedvenc mesekönyvüket, plüssállatukat, sőt, kirándulás esetére a szendvicsek és a kulacs is belefér.

donfisher4.jpg

Ja, a gyereklelkűeknek jó hír: egy csomó felnőtteknek való halfélével vértezhetik fel magukat ők is, ha épp egy haltáskára fáj a foguk. Vagy pénztárcára.

donfisher3.jpg

donfisher5.jpg

donfisher6.jpg

Forrás: Don Fisher

 

Szólj hozzá!

Címkék: design táska nyár tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4412660995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása