Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Építs betűket!

2017.07.13. 10:46 felhasznalo

Építőjáték, ami egyben edukatív is - na, a fejlesztő játékok közül ez tényleg pazar! Annyira, de annyira az, hogy simán bevezetném minden általános iskola első osztályában a szülők rémálma - vagyis az éjszakákon át vagdosni való betűkártyák - helyett. Tényleg.

A Kid O Toys kínálatából való Alphabuild készlet nemcsak funkciójában zseni, hanem kivitelezésében is. Egyszerűen szép és jól esik ránézni, és nyilván ez nem független attól az enyhe retrós beütéstől sem, ami a játék sajátja.

alphabuild1.jpg

Na és persze, nemcsak betűk építhetők a különféle formákból - de ez ügyben nem is bízhatnánk jobb emberekre a feladatot, mint a gyerekre. Kb. kifogyhatatlan fantáziával fognak a készletből mindenféle képet kreálni.

alphabuild2.jpg

alphabuild3.jpg

Ha valamivel szuper lehet megtanulni az egyes betűket, azok felépítését, akkor az az Alphabuild szett. Szerintem talán még arra is használható, hogy a finommotoros mozgásokkal küszködő gyerekeknél segítsen az írás tanulásában. 

Forrás: Kid O Toys 

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek tanulás iskola csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6012660781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása