Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ötletparádé - Uniszex gyerekszobák

2017.01.14. 10:52 felhasznalo

Sosem bírtam a kislánynak rózsaszínt, kisfiúnak babakéket felfogást. Nem mondom, hogy nincs helye egyiknek sem a gyerekszobában, de nagy tömegben - és főleg a mögöttes indok miatt - kifejezetten irritál. Úgyhogy most csakazértis hoztunk egy csomó uniszex gyerekszoba ötletet azoknak, akik hasonlóképp idegenkednek a fent említett két szín uralta enteriőröktől.

Attól, hogy egy szoba uniszex, még lehet nagyon vidám, nagyon színes, nagyon inspirálóan gyerekes. Remek példa erre ez a barátságos, határozottan fiúknak és lányoknak is tökéletes kis birodalom

uniszex1.jpg

A skandinávoktól mindig érdemes ötletet csenni - pontosítok, ihletet meríteni. Ez a gyerekszoba tipikusan nem skandináv, viszont tipikusan uniszex, amiben ráadásul az az érdekes, hogy az apró kis részletek teszik igazán azzá.

uniszex10.jpg

Az alábbi szoba viszont hamisítatlanul skandináv - fehér falak és padló, nagyon funkcionális, a polcok és az ágy szinte lebegnek benne. Hogy mégsem unalmas, az a kis csetreszeknek, a tárgyak színeinek, az ügyesen összeválogatott grafikáknak és kiegészítőknek köszönhető.

uniszex2.jpg

uniszex3.jpg

Ha valami kevésbé eklektikus szobát szeretnénk kialakítani, az is elég, ha a falat enyhén szürkésre festjük, némi pasztellszínt adunk hozzá a bútorok és kiegészítők színében, és néhány stílusos, határozott kézzel megválasztott cuccal egészítjük ki. Mint például a geometrikus, mostanában übertrendi kiságy feletti mobil. Imádom.

uniszex4.jpg

uniszex5.jpg

A fehér falak, fával, egyéb természetes elemekkel kiegészítve sosem bizonyulnak melléfogásnak. Hogy az egyszerűsége ellenére a szoba mégis hamisítatlan gyerekszoba, az a cukifaktorral rendelkező textileknek és az ügyesen elszórt dekorációs elemeknek köszönhető.

uniszex6.jpg

uniszex7.jpg

Persze, szabad belecsapni a lecsóba és keverni ezerrel a stílusokat is. Ebben az uniszex testvérszobában például ott a vintage, a retró, a modern skandi és a klasszikus irány is. Színekben sincs hiány, mégis az összkép nagyon is harmonikus, levegős, már-már légies.

uniszex8a.jpg

A végére hagytam az egyik kedvencemet. Egész egyszerűen odavagyok attól, ahogy ez a formájában stilizált, textúrájában viszont kicsit sem visszafogott elefánt falmatrica leuralja, na jó, erősen meghatározza ezt az egyébként hótegyszerű gyerekszobát. Baromi merész választás, elképesztően jól illik fiúkhoz és lányokhoz is, és állatira működik!

uniszex9.jpg

Akinek uniszex gyerekszobája van, és nem fél megmutatni, írjon nekünk a Facebookon üzenetet!

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerekszoba csecsebecse ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6212123837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása