Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csináld magad bútor gyerekeknek

2017.01.20. 09:25 felhasznalo

Minden gyerek imádja, ha hatással lehet a környezetére és a világra. Szívesen kísérleteznek, és egy-egy sikertől is sokat épül az önbecsülésük. Szerintem a GO, vagyis a SESTAVI által megálmodott GROWING OBJECT ezért is zseniális ötlet. Méghozzá elegánsan-egyszerűen zseniális.

sestavi6.jpg

sestavi1.jpg

sestavi2.jpg

sestavi3.jpg

sestavi4.jpg

sestavi5.jpg

Adott két nyírfalap, számtalan lyukkal, plusz egy csomó tartozék, amikből a gyerek képes egy fantáziája szülte, funkcionális kisbútort megépíteni. Nem is egyet, hanem egy csomót, mert ha csak egy elemet áthelyez máshová, máris másra használható a GO.

sestavi7.jpg

sestavi8.jpg

sestavi10.jpg

sestavi9.jpg

sestavi11.jpg

sestavi12.jpg

Az igényes kivitelezésű, moduláris kisbútor egyelőre még koncepció, de ha megvalósul, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is használhatják majd.

Forrás: SESTAVI

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal praktikus kreativ csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr8712127109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása