Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ötletparádé - Mit hozzon a Nyuszi?

2008.03.20. 13:23 felhasznalo

A húsvét olyan ünnep, amelynek eredetileg köze nem volt az ajándékozáshoz, legalábbis nem kereskedelmi szinten. De jó ideje mégis az a módi, hogy a gyerekek ajándékot kapnak. Tojja nekik a nyuszi. Csokinyuszit, csokicsibét, esetleg könyvet, játékot, társasjátékot, színezőt, plüssfigurát, babát.

Az édességek közül nem nehéz választani, de azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy a kakaós tejbevonómasszából készült rettenetek nemcsak egészségtelenek, de kifejezetten vacak ízűek is. Ha már veszel a gyereknek csokit (és miért ne tennéd egy ilyen jeles alkalomnál?), akkor kapjon igazi csokoládét. Tejcsokit vagy étcsokit.

A játék és egyéb ajándéktárgyak közül választani azonban már nem olyan egyszerű. Összeállításunkban néhány ötlettel segítünk a döntésben, hogy mit rejtsen a nyuszi fészke. Jó tojáskeresést, locsolkodást, lopakodást mindenkinek!

A legkisebbeknek:

Totyogókorúaknak:

Nagyobbacska kölyköknek:

Plüssök minden mennyiségben, korosztályra való tekintet nélkül:

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek húsvét ünnep ajándék baba társasjáték ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr86389232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása