Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babahordozás két szabad kézzel

2008.04.16. 16:29 felhasznalo


Ha számodra bonyolultnak tűnik a hordozókendő használata, de mindig is szeretted volna kipróbálni a testközeli hordozást, a Hotslings-et neked találták ki. Nincs rajta karika, nem kell csomózni, csak meghajtogatod, felveszed, beleteszed a gyereket és kész. Mivel az alapanyagként használt szövet némi lycrát is tartalmaz, kissé sztreccses az anyag. Többféle méretben és többféle mintával készül. Van kifordítható, természetes anyagokból készült, hétköznapi viseletre alkalmas és designer változat. A hordozó könnyű, és kis helyen is elfér. Újszülöttkortól használható. Praktikus.





































 
Forrás: Hotslings

Szólj hozzá!

Címkék: anya praktikus baba úton hordozó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92427899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása