Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Buksivédő otthonra

2008.05.19. 19:21 felhasznalo

 
Paramamiknak elengedhetetlen kellék az alábbi bukósisak. Az állítható méretű sisakot a kölök álla alatt rögzíthetjük, és attól sem kell félni, hogy a gyerek nyakizmai és csigolyái sikoltva követelik levételét, ugyanis ultrakönnyű. Mivel alapvetően habból készült, bicózásra, görkorcsolyázásra és gördeszkázásra nem alkalmas, de az otthoni baleseteknél védi a gyerek fejét.
Bár ezúton tisztelettel jeleznénk, hogy minden egyes erőteljes fejbeütéssel csak óvatosabb, koordináltabb és ügyesebb lesz a gyerek, míg ha ez sem tartja vissza a hülyeségektől, lehet, hogy felnőttkorára kényszerű módon odanő a sisak a hajához. Inkább győzzük le saját paráinkat és mindig legyen fél szemünk a kölkön! Ha meg beüti a fejét, tegyünk rá mélyhűtött borsót, és adjunk sűrűn gyógyerejű puszikat. Vagy olcsóbb megoldásként kössünk a fejére egy jó nagy tollpárnát...

 
Forrás: Thudguard

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság kiegészítő gyerek baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr31477037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása