Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szülőbeosztó párnahuzat

2008.05.21. 21:36 felhasznalo

 
Úgy az ötödik-hatodik éjszaka, mikor apa és anya már kezdi kapizsgálni, mit is jelent egy baba a háznál és a kialvatlanság lassan mindkettejüket teljesen kiborítja, nem ritka, hogy vita alakul ki abból, ki keljen fel a gyerekhez. A konfliktusok durva élét szerencsére némi egészséges humorérzékkel jól el lehet ütni, és a fenti esetben ezt a képen látható, mindkét oldalán hímzett párnahuzattal tehetjük meg. On duty – szolgálatban, off duty – szolgálaton kívül. A megfelelő oldalt kéretik felfelé fordítani még lefekvés előtt, aztán egyikőtöknek jó éjszakát kívánunk!


 

Forrás: Spoon Sisters

2 komment

Címkék: design szülő anya apa alvás praktikus baba idea ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr16481336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hiabavalosag · http://www.hiabavalosag.blog.hu 2008.05.21. 21:52:19

hát ez nagyon király! de működik is?? valaki akinek van gyereke nyilatkozna? :)))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.05.21. 22:01:20

Személy szerint kizártnak tartom, hogy hosszútávon működne.:) Az apák jó része egy idő múlva teljes rezisztenciát mutat a bababőgésre, még ha tőle egy méterre, teljes hangerővel zajlik is. Azért a remény hal meg utoljára!
süti beállítások módosítása