Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszer fent, egyszer lent

2009.01.23. 10:15 felhasznalo

A HiLo etetőszéket a kanadai AGE Design Kids gyártja. Ami nemcsak külcsínyben tetszetős, de igen sok meglepetést is tartogat: hátsó lábain apró kerekek teszik könnyebbé a mozgatását, anélkül, hogy felkarcolná a fapadlót, az üléstámla 12 fokos szögben hajlik és így pontosan illeszkedik a kicsik hátához. Ráadásul nincs benne textilbevonatú párna sem, így igazán könnyű tisztítani, ám a szék ennek ellenére kényelmes, és a gyerek sem csúszkál benne. Természetesen rendelkezik karfával is, és lecsatolható kisasztalkával, ami szintén egy mozdulattal pucoválható. A fából készült lábszerkezet összecsukható, így kis helyen is elfér. A gyerek lábai között egy további tartó, valamint egy biztonsági öv is csökkenti a balesetek veszélyét.

És ami a legjobb benne? Hogy az ülés átfordítható, és ezzel egyúttal a szék magassága is megváltoztatható. Így féléves kortól egészen hat éves korig prímán kiszolgálja a gyereket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság gyerek konyha praktikus baba idea étkezés etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83895812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása