Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Extra mellbimbót mindenkinek!

2009.02.03. 14:14 felhasznalo

A szoptatós anyák már csak tudják: mellbimbóból sosem elég. Egy gyereknél sem, nemhogy kettőnél. Esetleg háromnál. Vagy nyolcnál, mint a múlt heti hírekben.

Igaz, hogy sok haszna nincs a dolognak – maximum lélektani, de azért az sem kevés. Az anyukák mellett jó hasznát vehetik az apukák – pl. hogy a gyermek táplálásának részesévé válhassanak, ha csak illuzórikus módon is. No meg az aktmodellek, a pornószínészek, a plasztikai sebészek, és még… azt hiszem, a sort még folytathatnám egy darabig.

Amúgy egy remek, kismamáknak szóló ajándékkitűzőről van szó, amely egyetlen, mindenkinek megfelelő méretben került forgalomba.

 

4 komment

Címkék: kiegészítő anya apa baba abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr72915329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andie 2009.02.03. 17:29:24

Agyament. Ha tudatlanul megláttam volna, tuti valami mignonnak nézem.

a_tom 2009.02.03. 17:53:26

Ezmiez?
Válasz arra a lépésre hogy betiltották valami közösségi oldalon a szoptató anyukák mellbimbóit mutató képeket?
Vagy csak úgy önmagáért jó lehet ha egy mellbimbóra nem hasonlító kitűzőt teszek magamra? Nem értem.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.04. 22:51:33

Nna. Ezt tetszik. Az egy méret. Bibóvédőből bezzeg 3 méret volt annak idején. Megkérdezték, hogy milyen méretűt kérek, én meg csak lestem. Amikor pedig rájöttem, hogy ezek ott a pult túloldalán nem viccelnek, percekig röhögtem.
süti beállítások módosítása