Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Új generációs babakocsi

2009.03.03. 15:18 zaphodbb

Ebben a babakocsi-designban a komforté és a szabadságé a főszerep, itt minden a babáról szól. A babáknak az a legfontosabb, hogy biztonságban érezzék magukat a babakocsiban, körülölelje őket, hisz akkor alszanak jókat benne. Ez a babakocsi mindent tud: ezt is. Belül olyan anyaggal vonták be, aminek bőr tapintása van, így a baba testközelben érezheti magát, akárhová nyúl, mintha csak anyát érintené.

Amikor már nagyobb a gyerek, babakocsit szoktunk cserélni: a mózeskosaras babakocsi megy, jön az ülős. Ez a babakocsi szélesebb és hosszabb, mint egy sima mózeskosaras kocsi, így elfér benne nagyobbacska gyermekünk is. Magasabb falának köszönhetően, az sem veszélyes, ha a tipegő feláll benne. Azt hiszem, ezt a szívrohamot a legtöbben átéltük, az enyémek legalábbis állandóan fel akartak állni, amint tudtak, én meg nem győztem elkapdosni őket. Nos, itt ez sem probléma.

Végül, de nem utolsósorban, rengeteg jó tulajdonsága mellett, ami a legjobban tetszik ebben a babakocsiban, az az, hogy testvérkocsivá lehet alakítani, ami nagyon jól jön, ha kis korkülönbséggel szeretnénk gyereket szülni. Hej, ha ilyen babakocsim lehetett volna!

Forrás: flickr

2 komment

Címkék: design praktikus baba babakocsi úton idea mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr37975438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2009.03.03. 17:46:21

Azért lássuk be, rendkívül hasonlít nagyanyáink babakocsijaira...nincs új a nap alatt.
Mondjuk biztos nem volt olyan bababőr barát a belseje...

vkorsi 2009.03.06. 17:58:07

ez a kocsi melyik autóba fér bele? :D
jók ezek a nagy kocsik, de csak akkor, ha helyben akarja használni az ember.
süti beállítások módosítása