Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kis kuktáknak nagy segítség

2009.03.06. 18:11 zaphodbb

A Learning Tower nagyban megkönnyítheti a család életét. Melyik gyerek ne szeretne lábatlankodni a konyhában, amikor anya főzi, süti az ebédet-vacsorát? A picik biztosan mind boldogan gyúrják a tésztát, szaggatják a pogácsát, szétmaszírozzák a banánt a turmixhoz, és ebéd után boldogan el is mosogatják a kis műanyag tányérjukat, poharukat, ha van rá lehetőségük. Sőt, ha eléri a mosogatót a három éves gyermekünk, akkor akár már engedhet magának is egy pohár vizet, nem nekünk kell ugrani, ő meg örömmel játszik felnőttet.

Eddig mindezt maximum egy székre állva tehették meg, mert csak úgy érték el a munkapultot és a mosogatót. A Learning Towerrel sokkal biztonságosabban és kényelmesebben ügyködhetnek anya mellett. Könnyű be- és kimászni, állítható a magassága, nő a gyerekkel együtt. Ha megvesszük hozzá a kiegészítőket - a Playhouse Kitet, amivel bábszínházzá, és a The Art Easelt, amivel pedig rajztáblává alakítható -, akkor egy igazán multifunkcionális és helytakarékos bútort kapunk. Szeretném, ha lehetne kapni itthon, nekem nagy hasznomra lenne.

 

Forrás: Little Partners

3 komment

Címkék: biztonság gyerek konyha praktikus szék házimunka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32983621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.03.06. 18:29:29

hmmm....
nem látom, hogy miben tud ez többet, mint egy sima fellépő.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.06. 20:37:50

Az állítható magassággal és a kerettel tud többet, hogy nem tud ledőlni róla a kölök. Amíg kicsi addig az a keret hasznos lehet, legalábbis az enyémeknél a hirtelen lép egyet hátra és már a földön is van szindróma jellemző volt a fellépőzésnél.

vkorsi 2009.03.09. 10:17:58

értem.
az enyémek nem szoktak leesni, valószínűleg ezért fel sem merült bennem.
süti beállítások módosítása