Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Itt csusszan a kanál

2009.03.24. 15:18 zaphodbb

Mutatok egy kanalat nem itt-repül-a-repülős témakörben is. Bár ezt szintén arra találták ki, hogy megkönnyítse az etetést, csak más szempontból. Mind tudjuk, hogy babánk első próbálkozásai a kanállal általában csúnya véget érnek, már ami a ruháját és szoros - úgy 10 méteres hatósugarú - környezetét illeti.

A Keu-Ru Han nevű férfiember által kreált kanállal mindez másként is lehet. Az ajtó-az-ajtóban után jöjjön egy kanál-a-kanálban design: a kiskanál a nagykanálban arra hivatott, hogy előre mozgatásával becsusszantsuk gyermekünk szájába az ételt, így érve el kisebb anyagveszteséget, tisztább babát és konyhát. Elég őrülten hangzik ahhoz, hogy tényleg jó legyen.

Forrás: Yankodesign

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr651020041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2009.03.26. 11:24:16

..pláne, ha a kanalas orvosságot kell becsusszantani...!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.26. 12:50:46

tényleg arra is jó lenne, eszembe se jutott!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.26. 19:51:43

Á, szerintem arra semmilyen tutifix megoldás nem létezik. Hacsak előtte le nem kötöd, orrád be nem fogod, és fecskendővel nem spricceled be a szájába, majd gyors szájzárás és toroksimi... De ez már kimeríti a gyerekkínzás esetét...
süti beállítások módosítása