Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Partiszervíz 1. – A víz szerelmeseinek

2009.04.14. 17:39 felhasznalo

Születésnapunk alkalmából megkérdeztünk Titeket, mit hiányoltok a blogról. Ti pedig válaszoltatok, többek közt azt is hiányolva, hogy eddig nem szolgáltunk buliötletekkel. Kérésetek számunkra parancs, tehát, íme a blog első ilyen témájú posztja.

Ha a gyerek imádja a vizet és a hajókat, ha garantált a jó idő, szervezzünk vízparti partit. Ehhez természetesen szükség lesz meghívókra, mégpedig lehetőleg az alkalomhoz illő darabokra. Végy tehát pár fából – vagy ha úgy tetszik, műanyagból készült –, lufihajtású kishajót, megegyező számú lufit és dobozt. A lufikat fújd fel és alkoholos filccel írd rá a meghívó szövegét. Majd leeresztve tedd be a dobozba a kishajó mellé, és add át a kispajtásoknak, hogy a nagy napon a meghívó egy részét vízre ereszthessék.

A meghívó már megvan, ám a parti szervezésébe - főleg gyerekek esetén -, mindig beletartoznak a különféle játékos vetélkedők is. Kinek milyen ötlete lenne erre?

 
Forrás: Nesting Blog

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ünnep szülő anya apa parti idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr711062455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása