Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

CT a játékoknak

2009.04.16. 10:24 zaphodbb

Akik szeretik Dr. House-t vagy a Vészhelyzetet, azoknak nem okoz fennakadást az, ha azt mondom, itt emberek helyett játékokat tolnak a CT-be. Az indíték nem egészen világos, vagyis a készítő, Satre Stuelke számára az: művészet és kíváncsiság összekapcsolódása, és mindehhez hozzájött, hogy orvostanhallgatóként hozzáférése van egy régi CT géphez.

Mivel mindez így együtt volt, mi sem egyértelműbb, hogy betolt többek közt egy Barbie-t meg egy Duracell nyuszit, és jól átvilágította őket, nekünk is rögtön ez ugrana be. A játékok mellett még összeismertetett a CT-vel mindenféle egyéb dolgot, ami a keze ügyébe került, az ételtől a borotváig. Most már ott tart, hogy lehet neki küldeni ötleteket, tárgyakat, hogy mit világítson át, sőt meg is lehet venni néhány műalkotását. Kicsit ijesztő, de igazából zseniális a maga módján. Érdemes jól körülnézni az oldalán, én jókat derültem.

Forrás: Radiology Art

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kép barbie fény kreativ abszurdisztán idea dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291065878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása