Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Akasztjuk a majmot

2009.05.04. 18:16 zaphodbb

Az ajtókat sokan, köztük mi is, kihasználjuk, akasztót teszünk rájuk, így növelve a ruháknak való tárolásra a helyet. Gyerekszobáról van azonban szó, úgyhogy nem mindegy milyen az az akasztó. Lehetőleg színes legyen és játékos, illeszkedjen bele a gyerekszoba designjába, és szívesen nézzünk rá jöttünkben-mentünkben. Nehéz vállalkozás ez, nekünk sem sikerült minden kritériumnak megfelelő akasztókat találni a lányok ajtajára, annyi teljesült, hogy legó színekben pompáznak.

Ezek a majmok viszont tündériek és abszolút minden szempontomat kimerítik - és hasonlót lehet kapni fogasban is -, nekünk nagyon jó lenne. Nem mellesleg pedig, nem kellene megfúrni miattuk az ajtót, csak ráakasztanánk, és már akaszthatnánk is. Mindhárom színből elfogadnék egy-egy garnitúrát.

Forrás: The Container Store

Szólj hozzá!

Címkék: design fogas rend tárolás gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr171099084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása