Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem pelenkázótáska

2009.06.09. 09:44 zaphodbb

Pedig de, amúgy pelenkázótáska, de a tervezője kifejezetten kihangsúlyozza, hogy direkt nem úgy néz ki és nem is akarja, hogy úgy funkcionáljon, mint egy sima, mezei pelenkázótáska. Ez a táska mindent-bele táska kell legyen, amíg a gyerekcuccot vinni kell, túl a pelenkákon és cumisüvegeken, addig ez a táska feneketlen tárolóként funkcionál anya vállán. Emellett még jól is néz ki, és megy a színe mindenféle ruhánkhoz.

Én megértem ennek az öteltnek az életre hívását, ugyanis az én táskáim is egyre nagyobbak és egyre zsákszerűbbek, ahogy a gyerekek is egyre több cuccot visznek mindig magukkal. Bár már most szabályt hoztam rá, hogy csak egy játékot cipelhetnek az oviba oda-vissza, mert mindig nálam, és az én táskámban kötnek ki ezek a kis haszontalanok. De a játékok nélkül is mindig el kell rakni valamit: felesleges pulcsit, koszos ovis nadrágot, esőkabátot, kutyafülét. Úgyhogy én nagyon is örülnék egy ilyen szépséges táskának.

Forrás: Serena&Lily

11 komment

Címkék: design kiegészítő táska szülő anya pelenkázás praktikus úton pakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr871171551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.06.09. 10:33:13

Szuper!! A színe, a formája .. jaj, milyen régen akarok már egy ilyet varrni... de mire elkészülök, szvsz lesznek akkorák a csajok, hogy rögtön le is nyúlják... nem pelenkázónak persze.. :D

Irise 2009.06.10. 13:27:28

Én nem tudom,mi mindent visz magával egy szuperanyu egy ekkora táskában. Nekem egy 35x20x15 centis Avonos táskám van, amit pelenkázótáskának hordok, egy 4 órás sétára elegendő cuccot beleteszek: 1-2 pelus, tisztítókendők, 1 pelenkázólap/pelus, 1 body , 1 harisnya, 1 pulcsi, 1-2 kisebb, de izgis játék, 1-2 babapiskóta, 1 doboz gyümölcspüré, vagy babakaja kiskanállal, 1 kis dobozos üdítő, és anyunak pár vészhelyzetes női cucc.
Mi a tüttyöt visztek egy akkora hatalmas batyuban? :o) De tényleg, áruljátok el, hátha rájövök,hogy mit hagytam ki!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.10. 13:54:29

@Irise: majd ahogy nő a gyerek, esetleg még jön egy-két kölkince mellé, akkor megérted:) Amikor oviba kell menni pl., akkor mi mindig tele vagyunk cuccal: udvari ruha, benti ruha, plüss állat, baba, víz, pótcucc a kisebbiknek, aki épp csak szobatiszta, mert ezalatt a fél óra alatt jó eséllyel összepisili magát, és még mi minden.

Ha nem akar az ember lánya állandóan zacskókkal szaladgálni, márpedig nem akar, mert egyrészt randa, másrészt nem marad két kezem, hogy az úttesten a kölköket fogjam, akkor bizony nagy sztütyőt vesz. :)

Aztán néha kiborítom, a fél lakást visszapakolom, és kezdődik minden elölről. Most például a kisebbik lányom a gyógyszertárban összeszedett prospektusokkal pakolta tele a táskám. Mert egy darabig, amíg izgi, hozza a kezében, de aztán persze az is nálam köt ki:.:)

pottyosgaloca 2009.06.11. 09:59:55

A meskán találtok rengeteg hasonlót :)

pottyosgaloca 2009.06.11. 10:05:30

mármint a meska.hu-n :)) Én nagyon szeretek ott vásárolgatni mindenfélét,soksok gyerekcucc is van.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.06.11. 15:59:31

Másfélliteres ásványvíz? Határidőnapló? Kismotor, ha a gyerek megunja.. :D
Olyan, hogy túl nagy női táska, egyszerűen nem létezik...

Én ezzel úgy vagyok, mint a 22-es csapdája: nem veszek meg olyat, amit meg is tudok csinálni, de végülis időm nincs ennyi varrásra, így mégis venni kéne.. :P

De nyári szütyőnek mindenképp kell egy ilyen.. Ja! Strandtörölköző, homokozókészlet...... :D

Irise 2009.06.16. 00:27:07

Jaaa! :D Én szó szerint vettem a pelenkázótáskát.

Irise 2009.06.16. 00:28:00

@Vacskamati4: Te Vacskamati, te szívatsz engem! Kismotort táskába?!

Hannahmama 2009.06.16. 10:53:29

@Irise: Összehajtogatós el is férne ebben a batyuban :)

Hannahmama 2009.06.16. 10:55:56

Nekem is kéne egy ilyen táska, a lányom 14-hónapos de már most is két táskát cipelek, a babakocsi pelenkázóját, és a saját pelenkázómat, kész röhej. Kéne egy tuti ez biztos egy nagy, egy szép, amihez bármit fellehet venni, na jó nem kisestélyit akkor leginkább gyerek marad itthon :) Valaki varrhatna nekem egyet! Most rögtön mert a tesó úton van reméljük :)
süti beállítások módosítása