Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A farm, ahol élünk

2009.06.18. 17:52 zaphodbb

Emlékeztek erre a sorozatra, amit a címben írtam? Ez jutott eszembe a farmos játszószőnyegről, meg a farmos pihe-puha állatkákról, nem mintha közük lenne egymáshoz, de mégis. Még az is rögtön bevillant, hogy a kisebbik lányom odavan mostanában a farmos bármikért, legyen az műanyag állat, egy könyv vagy csak egy kép, minden jöhet, csak farmos legyen.

Nem tudom honnan szedte ezt az őrületet, mert az egy szál farm témájú macis könyvünkön kívül eddig nem volt divat nálunk a farmozás. Szerintem igazi budapesti gyerekként még igazi tyúkot sem látott, csak megnyúzva. Mindegy is, honnan ered a mániája, az biztos, hogy még így, három évesen is tuti megőrülne egy ilyen farmos Skip Hop játszószőnyegért, és a hozzá tartozó állatokért. Mellesleg, ha ilyen korú gyerekem lenne, akinek ez való, akkor én is csatlakoznék a kell-nekem-is mozgalomhoz. Szerkesztőségi kedvenc, egyértelműen, a csíkos csibe.

Forrás: Skip Hop

Szólj hozzá!

Címkék: játék lány baba fiú textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr81192859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása