Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Almát a Bloom-tól

2009.06.23. 17:30 felhasznalo

A Bloom nevét már ismerhetik Olvasóink, és most ismét szóba kerülnek, mert nem bírnak nyugton maradni, és folyton csinálniuk kell valami olyat, amivel felhívják magukra a designszerető szülők figyelmét. Jelen esetben ez a valami az Alma elnevezésű kiságy, mely színében valóban olyan zöld, mint a legfinomabb és legdrágább zöldalma, de nem emiatt érdekes annyira. Hanem azért, mert sok minden olyat tud, amit más kiságy nem, csak max. akkor, ha egy utazóággyal párosítja egy nemes lelkű gyermekágy-tenyésztő.

Merthogy az Alma összecsukható, születéstől kétéves korig használható, gurul, ahová akarod, pikk-pakk felállítható, az ágydeszka kivehető és két magasságba állítható a matraca. És mindehhez még modern, letisztult vonalvezetés is párosul, amellyel bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét. Nekem kellene.

 
 
Forrás: Bloom Baby

Szólj hozzá!

Címkék: design alvás praktikus baba ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641203594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása