Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Eredményhirdetés az első körben

2009.06.23. 14:51 felhasznalo

Kedves Lelkes Látogatók!

Köszönjük az első körben leadott nevezéseket a két blogra, nem kevés időbe telt, mire a Random.org-nak is megfelelő formátumba tudtam pakolni a nevezők névsorát, de azért megoldottam.

A nyereményjáték első körében a nyertes pedig Hannahmama lett! Gratulálunk Neki ezúton is, nyereménye a Folt Bolt egyik hátizsákja lesz!

Aki pedig eddig nem nyert, ne csüggedjen, hiszen hátra van még a második forduló, azaz nevezzétek továbbra is a két blogot a Szórakozás és Tanácsadó kategóriákba. Tiszta lappal indulunk, ahogy azt már a kiíráskor is említettem, azaz, a mostantól beérkezett nevezések vesznek majd részt a sorsoláson.

A biztonság kedvéért leírom akkor a blogok pontos nevét és URL-jét is (ezzel voltak gondok a továbbított e-mailek szerint):

Gyerekszoba: http://gyermekszoba.blog.hu

Gyerektrend: http://gyerektrend.blog.hu

A második kör nyertese a Folt Bolt hűtőmágnes szettjével lesz majd gazdagabb! A továbbított méleket pedig továbbra is ide várjuk: soosbobi kukac hotmail pont com.

További jó játékot Mindenkinek!

1 komment

Címkék: pályázat nyeremény üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr161203132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.06.23. 18:57:26

Juhuhuhuuu!!!!!
Köszönöm szepen!
Alig värom, hogy megkapjam :)
süti beállítások módosítása