Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babacuccok a Qo'nos bolygóról

2009.06.30. 10:07 zaphodbb

Felhasznalo bloggerina már hírt adott a blogon az itt következő kiállítás egy darabjáról. Bár ő "Szadista bölcső"-ként aposztrofálta, én más megközelítésből mutatom most meg a kollekció néhány további darabját.

Minden becsületes, sci-fi fan férjjel rendelkező anyuka tudja, mijaza  klingon, és hogy a klingonok a Star Trekben vannak, a Qo'nos bolygóról jöttek, buzogányuk is van, meg igen nagyon agresszívak. Nekem rendes, becsületes, Star Trek-rajongó férjem van, így én tisztában vagyok vele, hogy a klingonok és a romulánok kivel, mikor és hol tűztek össze, és ki az a Picard kapitány, és hogy az új nagy filmben, a fiatal Spock szerepében Sylart láthatjuk a Heroesból.

babakocsi

Most, hogy kis sorozat továbbképzést tartottam - végülis ez is a profilomba vág, ugye - bemutatom a kicsi, cseppet sem aranyos, ámde nagyon is agresszív, klingon babáknak készült berendezési tárgy- és babakellék-kollekciót. Természetesen nem igaziak, és nem is szerezheti meg egyik Star Trek fanatikus sem a saját bejáratú gyermekének ezeket a tárgyakat. Ezek mindegyike ugyanis Shi Jinsong kiállításának a darabjai, nem eladók, csak nézhetők és csodálhatók.

baba komp

Valóban csodálatosak művészi és klingon szemszögből, de ugyancsak elborzasztóak lennének, ha igazi gyerekszoba kellékként tekintenénk rájuk. Elsőszámú kedvencem az első képen lévő babakocsi, szerintem gyönyörű műalkotás.

csörgő

hintaló

Forrás: Chambers Fine Art

3 komment

Címkék: design anya apa művészet babakocsi hintaló

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr201215733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KZsuzsa · http://deepindata.com 2009.06.30. 20:20:46

wow!
ezek durván jók :D
és az ciki, ha nálunk én tartok sorozattovábbképzőt a klngonokból a férjemnek, és nem fordítva? :D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.01. 06:27:04

@KZsuzsa: látod, az a ritkábbik felállás, ami nálatok van:)) de már engem is elkapott a gépszíj és magamtól is cuppanok már ezekre a filmekre:))

savitri 2009.07.01. 10:39:09

vajon miért nincs gyerek egyik fotón se? :P
süti beállítások módosítása