Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sárkány az égben

2009.07.15. 14:44 felhasznalo

És ég a sárkányon. Felhőkkel. Mennyire egyszerű az ötlet, és szép a végeredmény!

Ilyen szép időben egyébként is imádunk családilag sárkányt eregetni, bár tavaly egy olyan példányt sikerült kifognunk, amivel voltak problémáink. Ám Damien O’Sullivan sárkánya, amelyet a The Cottage Industry részére tervezett, egész biztos remek szórakozást nyújtana.

 

Forrás: DesignBoom

1 komment

Címkék: design játék gyerek szülő anya apa kert úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr61245612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.17. 20:24:08

Most jól túltengek itt a blogon és végre kiírom magamból, amit a napokban csak néztem, csodáltam és gondoltam! Eszméletlen jó dolgokat mutogattok mostanában!

Azt hiszem ennél a sárkánynál is igaz, hogy az ötlet ott van a szemünk előtt, csak keveseknek adatott meg meglátni...

Felhasznalo, ha szeretitek a sárkányokat, akkor gyertek hozzánk Pákozdra jövő tavasszal! Itt minden évben nemzetközi sárkányeregető fesztivál van ám! Idén ugyan elmosta az eső, de tavaly gyönyörű volt a napfényben a több száz sárkány - profik és házilag eszkábáltak :)
süti beállítások módosítása