Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Cukormázas plüssszirup

2009.07.16. 14:36 Cyr

Nem kicsit cukormázas, már-már erkölcstelenül édes ez a mesebeli játékország. Némi tündérvilág, meghintve egy csipetnyi szafaris történettel, pár csepp víz, szerepjáték, csak úgy érzésre. No meg a háztáji, ami kell hozzá: megannyi kedves-bújós pihepuha figura gyerekágyba, szőnyegre, szerteszórva a lakásban a legelvetemültebb helyekre, rágcsálódásra, hurcibára, és - kizárólag szülőknek - keresztülesésre.

Iziben beszereznék párat, ha nem tanultam volna meg az elmúlt évek alatt a mértéket, no meg azt, hogy a ma kedves-bájos cukorfalat néhány év múltán már csupán porfogó. Itt azért kicsit elnyálcsorgatok rajtuk, távolról határozottan élvezem ezt a szirupot.

      

Forrás: Lilliputiens

2 komment

Címkék: játék gyerek baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr471247473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbis 2009.07.17. 09:18:07

Ó az a doktor szett... ó azzal a helyes kis piros szütyővel... és még biztos tartósabb is mint a párszáz forintos műanyag... szóval óóóó-olyat én is akarok :)

2009.07.17. 20:18:31

Nekem az a 3 kismalacos darab jön be! Igen menő volt egy időben a lányomnál a mese, szerintem odalett volna a gyönyörűségtől ettől a darabtól!
süti beállítások módosítása