Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ölelnivaló ragadozók

2009.07.20. 14:09 Cyr

Alig egy napja, hogy lehűlt a levegő nagy hirtelen, és máris a tölgyerdő mélyéről kotrunk elő néhány kedves, szeretni való vadat. A francia ebulobo pihepuha, sokszínű készletéből szőrmók medvét, farkast, ezt-azt, miegymást kínál gyömöszölni való társra vágyó gyerkőceinknek, akarom mondani, inkább nekünk, szülőknek – én mindenesetre máris elcsábultam.

A választékukban szerepel mezei plüss, készségfejlesztő, lapozgatós medve- vagy farkaskönyv, labda és étkészlet, pohárral, kanállal, tányérral, beszédfejlesztő lágytojás-tartóval – végre megszólalhat a kölök, ha és amennyiben az a tojás hideg. Ráadásul jópofa ötletben sincs hiány, bár be kell, hogy valljam, a farkas hasában egyebek mellett megbúvó Piroskától már én is dobtam egy kerge hátast.

Azért, azt hiszem, ha figyelmen kívül hagynám a fülemben azt a pimasz hangot, ami folyton azt kérdezi, hogy "de hova?", be tudnék gyűjteni belőlük párat...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
Forrás: ebulobo

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr141255633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása