Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A dédi babái

2009.07.27. 14:11 Cyr

Ha két iparművész-lélek összefog, és még ötletük is van, ott az eredmény sem sokáig várathat magára. Az eredményt jelen esetben édesnél édesebb csillagszemű, szivecskeszájú babácskák tucatjai jelentik, megfejelve egy picike antik, egy picike dédi-szerű, vagy ha úgy tetszik: békebeli érzéssel – gőzölgő teát finoman díszített porceláncsészében, apró üvegtálon pedig omlós teasüteményt kíván a látvány – köszönhetően a kissé kopott, de finom, antik hatású anyagoknak.

Katherine Edmonds és Jess Brown együtt alkotják egyenként, szemmel láthatóan szeretettel és élvezettel ezeket az egyedi babácskákat, Jess megadja az alapot, - de micsudi alapot! – fekete teával, egyedileg festi meg a babák bőrszínét, Katherine pedig rádobja a cicomát, saját gyerkőceinek ruhácskái alapján. Tetszik? Nekem nagyon. Azt hiszem, nálam is elücsöröghetne ezekből a babákból egy pár itt-ott, lakásszerte.

Forrás: Jess Brown Design

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő baba kreativ csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr91269906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása