Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati méricke

2009.08.05. 18:02 Cyr

Amikor megláttam ezt a képet, először a brémai muzsikusok jutottak eszembe, jobban megnézve azonban már kilóg a lóláb – úgy fél méternél –, hogy az elefántról már ne is beszéljek. Mindenesetre szellemes ez a fali-méricke, ráadásul könnyedén át is helyezhető a matrica, három színben is kapható és persze állatira dekorál.

 

És bár tulajdonképpen, eredetileg csak ezt az egy falmatricát szerettem volna megmutatni Ferméktől, akik egyébként falmentén még rengeteg matricát vonultatnak fel, nem hiába van nekem érző lelkem, íme szeretettel zaphodbb bloggerinának (és mindenkinek, aki szereti és bagoly-fan):
 
 
Forrás: Ferm Kids 

Szólj hozzá!

Címkék: praktikus fal gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr951289444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása