Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba – Egy apa, aki kékben álmodik

2009.08.10. 09:30 felhasznalo

Zaphodbb ötletét folytatva most tőlem kaptok egy igazán stílusos és inspiráló szobát, mégpedig kékben egy lelkes apukától. Merthogy apa követte el egyes egyedül a csodát, úgy, hogy első gyermeküket váró felesége egy hónapig be sem leshetett – még a kulcslyukon is. Nem is tudom, hogy bírhatta ki, nekem nem erősségem ilyen dolgokban a türelem, biztos addig hisztiztem volna, míg vethetek rá egy pillantást.

Szerintem anyukánál végül biztos, hogy a meghatódottságtól indulhatott be a szülés, mikor végre feltárult a gyerekszoba ajtaja. Én legalábbis tuti, hogy helyben lebabáztam volna, ha apjuk ilyen szobával lepi meg a most már lassan nyugdíjas lányunkat.

Fantasztikus a színválasztás, finom egyensúlyban vannak a világos és a sötét színek. A falmatricák meseszerű atmoszférát teremtenek, az IKEA-ban vásárolt komód fiókjaira is tündéri matricák kerültek. De kedvencem mégiscsak az itt-ott elszórt aprócska madárfigura, mennyire kedvesek, mennyire játékos ötlet!

A sok-sok kék hidegségét kellemesen oldja a rendre felbukkanó narancsszín, és a sok-sok textília. Tetszik az is, hogy bár a bútorok egyértelműen modernebb stílusúak, nagyon egyszerű vonalúak, az összkép mégsem hideg-rideg, hanem nagyon is mesés. Engem teljesen elvarázsolt, olyan, mintha a Sehányéves kislány világa elevenedett volna meg. Apukák, munkára fel, egy anyát egy hasonló projekttel egy életre le lehet ám kenyerezni!

Forrás: Design Dazzle

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek apa baba idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr681290536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása