Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba – Barnák, kékek és zöldek

2009.08.17. 09:49 felhasznalo

Az egyik kedvenc szobámat mutatnám be rovatunk újabb részében. Már nagyon régóta nézegetem, és meg kell állapítanom, hogy megunhatatlan, stílusos, modern és tökéletes.

Tökéletes, mert jól képviseli, miért nem kell félni akár egy sötét szín használatától sem a babaszobában. És azért is, mert semmiféle habosság, ügyübügyüség nincs a designban, egy kóbor birka, macska, kutya és maci se kódorog semerre cukimuki álruhában. Jó, maci mégiscsak akad egy, de az játék, meg van zsiráf is, bekeretezve.

Ezzel szemben van egy uralkodó, csokoládébarna falszín, melyet kissé paszteles zöldekkel és kékekkel sikerült ellensúlyozni. Ehhez társulnak még a hófehér, egyszerű és tiszta vonalú bútorok, amelyek nemcsak hogy nem kavarnak be az összképbe és teremtenek pokoli káoszt, de szép és kiemelő körítést kaptak az eddig használt színektől.

Szerintem zseniális ötlet volt, hogy a sötét színű falat megtöri a kiegészítők színével játszó falrész, a plafonról lelógó dekorációs elemeket pedig akkor is meg kell említenem, ha nyilvánvaló, hogy mindenkinek először azon akad meg a szeme. Fantasztikusak, és biztos vagyok benne, hogy az a szerencsés kisfiú, aki a szoba lakója lett, érdeklődve legelteti rajtuk a szemét akár órákon keresztül is.

Forrás: Design Dazzle

1 komment

Címkék: design gyerek idea gyerekszoba sk stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr421302878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.08.17. 10:50:37

nagyon-nagyon tetszik nekem is!
süti beállítások módosítása