Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A gyereken áthajtani tilos!

2009.08.27. 14:02 zaphodbb

Legalábbis reméljük, hogy a gyártó a címben leírt szándékkal alkotta meg ezt a borzasztóságos, abszurd iskolatáskát. Jelzőlámpa van a zsákon, igen, jól látjátok. És igen, működik is: hol piros, hol sárga, hol zöld jelzést ad. Bár a zöldet nem tudom hová tenni: ha zöld, akkor szabad elütni a kölköt, vagy ezt így hogy?

Hurrá, itt az iskola, hurrá, megjelennek a kínai ipar legalja termékei is - mint ez a remek darab -, amiket én előszeretettel csipegetek fel a szemétdombról, hogy Ti se maradjatok ki semmi jóból.

Forrás: TradeKey

2 komment

Címkék: kiegészítő gyerek iskola lámpa tárolás abszurdisztán pakolás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr231336742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benyika 2009.08.27. 20:34:24

a kisfiam - bár még csak ovis - olvadozna a gyönyörtől:D és az udvaron játszana vele közlekedéseset boldogan brümmögve
egyébként tényleg elég randa:)

ash 2009.08.27. 20:39:19

dehát ez csodálatos..! a két és fél éves lányom imádná, mindig közlekedésilámpásosat játszik. meg a táskákat is szereti. tökéletes.
süti beállítások módosítása