Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Űrbárszék

2009.09.01. 18:11 Cyr

Pár körrel felhasznalo bloggerina már bóklászott a Boon Inc. oldalain, kereste és megtalálta egy pusszantásra a békakirályt, majd fia-lánya után tovább kotorva holmi katicákra is szemet vetett, mindezen felbuzdulva hentergett egy kicsit a plüssökön, szemrebbenés nélkül gyerekmunkát végeztetett, és végül minimális kajaelhullással meg is etette a beste kölköket.

Erről eszembe jutott, hogy vannak a Boon-nál csuda designos etetőszékek is, a pottyanásveszélyt mind a gyerek, mind pedig a kaja részéről elhárítandó. Elsőre ezeket az etetőcéket űrbárszékeknek tippelném – már ha lenne ilyen kategória. Beugrottak  még Mézga Gézáék is, akik a köbükunoka által küldött keccóban hasonló, gombnyomásra működő székekkel utaztak padlótól a plafonig. Azt viszont meg kell hagyni, nagyon mutatósak.

Mézgáék is.

Forrás: Boon Inc.

1 komment

Címkék: design biztonság gyerek baba étkezés etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr141348392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2009.09.02. 17:54:57

Ilyen is kapható nálunk - úgy látszik most ezeket találod meg :) MEgelőzve a kérdést: Brendon. Valami 100e körüli összeg. Szaladok, veszek egyet :)))
süti beállítások módosítása